Advies

Een Eetbaar Hout Kwekerij past in de huidige tijdsgeest van duurzaamheid, voedselvraagstukken, stadslandbouw,
natuurlijke landbouw, multifunctionaliteit, kleinschalige plattelands ondernemingen, vernieuwing en voedselbossen.

Groene Takken heeft vele jaren ervaring met het werken met Eetbaar Hout en het opzetten van Eetbaar Hout Kwekerijen.
Geïnteresseerde particulieren, bedrijven, restaurant eigenaren en organisaties kunnen Groene Takken raadplegen over het
opzetten van een eigen Eetbaar Hout Kwekerij en eventueel gebruik maken van vervolgdiensten.
Advies o.a. over boomsoort x paddenstoelsoort; substraatmateriaal; ligging van de kwekerij; teeltplannen; teelttechnieken; afzetmogelijkheden

Diensten
*  Advies op locatie
*  Teeltbegeleiding

Neem contact op voor meer informatie: 06-42223785 / info@groenetakken.nl