Future Food

17 sep 2017 @ 12:00 – 16:30 – Hoe kunnen we de groeiende wereldbevolking op een duurzame en gezonde manier van voldoende voedsel blijven voorzien? En hoe zorgen we dat nieuwe voedseloplossingen ook geaccepteerd worden door de consument? Wetenschappers van het onderzoeksgebied Future Food Utrecht van de Universiteit Utrecht en diverse maatschappelijke organisaties houden zich met dit soort thema’s bezig vanuit een groot […]

Eetbare paddenstoelen: teelt op natuurlijke materialen

22 sep 2017 @ 10:15 – 16:00 – Rondleiding op twee bedrijven: Eetbaar Hout Kwekerij van Groene Takken & Biologische Oesterzwamkwekerij De Middelwaard, incl. thee/koffie, houthakkerslunch, paddenstoelen hapje. Programma: Beide bedrijven werken met natuurlijke materialen en met de kracht/ ongemak van de natuur. 10.15 uur Ontvangst Eetbaar Hout Kwekerij, achtergrond informatie over het telen van eetbare paddenstoelen op boomstammen, daarna een rondleiding en […]

Eetbare tuin in de herfst: buiten, lui en beestjes

24 sep 2017 @ 14:00 – 17:00 – “Eetbare tuin in de herfst: buiten, lui en beestjes” door Achterhoek Natuurlijk! Achterhoek Natuurlijk! is een samenwerkingsverband tussen drie bijzondere kleine bedrijven uit de Achterhoek * Groene Takken uit Doetinchem – Eetbaar Hout Kwekerij * De Kruudhof Pluktuin uit Halle – groenten en kruiden * NatuurlijkBUITEN uit Sinderen – vogelvriendelijke tuin Inhoud Presentaties door Groene […]

Eetbaar Hout enten

14 okt 2017 @ 10:30 – 12:00 – Workshop “Eetbaar Hout enten” i.s.m. Te Buiten zaterdag 14 oktober 2017 Inhoud: * Achtergrondinformatie * Boomstam enten met oesterzwam  (en meenemen naar huis) * Shii-takesoep * Tevens verkoop van entstof, eetbaar hout en overige Groene Takken producten Locatie:          Te Buiten, op Stadstuin Kweekland, Dalweg 80, Arnhem Tijd:         […]