Paté met oesterzwamdressing

een lekker fris en licht voorgerecht…

Ingrediënten voor 4 personen

  • 0,5 krop eikenbladsla
  • 8 eetlepel walnootolie
  • 3 eetlepels rode wijn azijn
  • 1 theelepel mosterd
  • 0,5 theelepel suiker
  • zout en versgemalen peper
  • 150 g oesterzwammen
  • 4 plakken (75 g) paté aux noix

Bereiding

  • Sla schoonmaken
  • Olie, azijn, mosterd, suiker, zout en peper tot dressing roeren
  • Oesterzwammen schoonmaken en heel fijn snijden / scheuren
  • Door dressing roeren en ca. 5 minuten wegzetten
  • Sla over vier bordjes verdelen
  • Paté plakken in midden erop leggen
  • Oesterzwamdressing erover scheppen
  • Serveren met toast
                                                                                                                                                                                                                                                                               bron: Onbekend