Culinair

Algemene informatieĀ (of direct naar de webwinkel)

* verschillende soorten eetbare paddenstoelen op geperste zaagsel
* eigen smaak en uiterlijk
* een handig manier om binnen te kweken
* kamertemperatuur rond 15C – 18C en indirect licht
* kweekbaal af en toe benevelen, een paar weken wachten en daarna – oogsten
* tweede oogst is bescheiden
* uitgebloeide kweekbaal verwerken als compost in de tuin
* dezelfde paddenstoelensoort heeft vaak een andere naam
* teeltinstructies voor elk product zijn in de webwinkel te vinden

In de natuurĀ  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā Ā Gekweekt Ā  Ā Ā 
* Bundelzwam Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Nameko
* Beukenzwam Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā Shimeij
* Koningsoesterzwam Ā  Ā  Ā  Ā Ernygi
* Pruikzwam Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Pompom blanc

waar te vinden: webwinkel, activiteiten

i.s.m. Paddestoelenrijk, www.paddenstoelenrijk.nl

navigeer naar: kweekbaal, reishi

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00