BinnensteBuiten
Op dinsdag 18 oktober 2022 was Pip van Groene Takken te zien in de programma BinnensteBuiten. Voor Pip is het opwaarderen van laag kwaliteit hout heel belangrijk. De gebruikte bomen zijn gekapt omdat ze een …
Op dinsdag 18 oktober 2022 was Pip van Groene Takken te zien in de programma BinnensteBuiten. Voor Pip is het opwaarderen van laag kwaliteit hout heel belangrijk. De gebruikte bomen zijn gekapt omdat ze een …
Een interview voor het online magazine Sustainable Gastronomy, onderdeel van Le Guide Michelin, in augustus 2021 foto: locatie De Smallekamp in NunspeetSustainable Gastronomy, 10 augustus 2021
2025 Seizoen 3, aflevering 46 De Voedselboscast is een podcast waarin Marieke Kaarsen en Frank Gorter van Voedsel uit het Bos spreken met pioniers in voedselbosland, regeneratieve landbouw en landschapstransitie. Pip van Groene Takken dus …
Permacultuur Magazine Nr 24, 2021 Collega, Judith Evenaar van De Truffelgaard, heeft een eigen Truffelgaard in Nederland. Haar geïmporteerde truffeltrees worden door Groene Takken verkocht aan consumenten. Judith en Pip zijn allebei gefascineerd door de …
Permacultuur Magazine, 2020 nr 19 Voor veel moestuinders is een geslaagde moestuin een mengsel van kruiden, groenten en klein fruit. Eetbare paddenstoelen kunnen een leuke toevoeging zijn en met de juiste teelttechnieken is het mogelijk …