Eikhaas met bloemkoolsteaks en venkelcreme
een geweldig recept van Yvette van Boven, ook met kookvideo… Ingrediënten voor 2 personen Bereiding bron: “Koken met van Boven” Webwinkel – deuvelbroed
een geweldig recept van Yvette van Boven, ook met kookvideo… Ingrediënten voor 2 personen Bereiding bron: “Koken met van Boven” Webwinkel – deuvelbroed
Een filodeeg bundeltje gevuld met Nameko , maar je kunt natuurlijk ook een andere paddenstoel(enmix) gebruiken Ingrediënten voor 4 personen Bereiding bron: K.eetmee Webwinkel – deuvelbroedWebwinkel – kweekbaal
een prima gerecht voor caloriebewuste smaakliefhebbers… Ingrediënten voor 4 personen Bereiding Dressing bron: onbekend Webwinkel – eetbaar houtWebwinkel – entstofWebwinkel – kweekset
Een smakelijk recept met enkele tips van collega Judith Evenaar van De Truffelgaard Ingrediënten en bereiding bron: De Truffelgaard Webwinkel – Truffeltree
Wilde paddenstoelen soep in een uitgeholde pompoen…! Ingrediënten voor 6 personen Bereiding bron: “Paddenstoelen uit de keuken van Carluccio” van Antonio Carluccio
een verrassend nagerecht met wilde paddenstoelen! Ingrediënten voor 4 personen Bereiding Bron: “Bos op je bord” van Rio Loohuizen
Een recept voor truffelliefhebbers, maar eerst moet er gejaagd worden….. Ingrediënten voor 1 persoon Bereiding bron: “Paddenstoelen uit de keuken van Carluccio“, Antonio Carluccio Webwinkel – truffeltree
Maak dit bijzondere ijs van shiitakes met erin verwerkt met chocola gecoate stukjes van deze paddenstoel.
ook te gebruiken met eekhoorntjesboord, morieljes, truffels en ander sterk smakende paddenstoelen Ingrediënten voor 4 personen Bereiding bron: “Het Paddenstoelen Kookboek ” van Mark Janssen Webwinkel – entstofWebwinkel – …